2015028. “Cooperació i emprenedoria a l’escola”. Publicació a la revista .coop

La revista .coop em va demanar un escrit sobre cooperació i xarxes per un dels seus números anuals, i jo vaig aprofitar per escriure sobre el projecte fabri.cat en clau d’emprenedoria i cooperació a l’escola per donar un punt de vista diferent. El que apareix a l’article és un dels projectes que espero fer realitat el curs vinent a l’IES de la meva filla amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i de @Cunicode.

El poble de Touderba és fictici, i és la única cosa que no serà mai real, però tota la resta és viable. Un projecte on l’ajuntament, l’artesà local, l’escola, mares i pares de l’Ampa i una empresa que fa botigues on line. Quan el vaig escriure no coneixia encara el portal Europeana.eu, i ara penso que té encara molt més sentit, aconseguir que totes les escoles de la UE treballin i comparteixin el seu patrimoni local mentre aprenen empresa, idiomes, història, art, disseny inclusiu fabricació digital.

Us deixo amb l’enllaç a l’article.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s